1. امروز یکی از دوستان گرامی برایم متن فوق العاده‌ای فرستادند. «پدری نوشته: دختر من امروز توی اتوبوس برای اولین بار شد. یه پسری که یک سال از خودش بزرگ‌تر بوده دخترم رو می‌کشه کنار و در گوشش بهش می‌گه: ببین یه لکه افتاده روی شلوارت. هول نشو. سویشرت منو دور کمرت ببند و برو خونه. من امروز خواستم از مادر این پسر تشکر کنم برای بزرگ کردن همچین بچه‌ای و بگم: مرسی بابت این تربیت درستت».

2. یک آن احساس کردم امام زمان ـ روحی وأرواح العالمین له الفداء ـ تشریف آورده و دست مبارکشان را روی سر مردم کشیده‌اند و عقل‌ها کامل شده، یا مثلاً این پسر شاید در ایران بزرگ شده و سابقۀ چند هزار سال تمدن را با خود دارد که 1500 سال آن با تعالیم جان‌بخش اسلام همراه بوده. بین خودمان بماند خیلی به حال پدر و مادرش غبطه خوردم و از خدا خواستم توفیق دهد هم بتوانم فرزندانم را این طور بار بیاورم و هم تا آن جا که می‌توانم چنین اثری ایجاد کنم. اینها را در ایران قدیم «ناموس‌پرستی» می‌گفتند. بی هیچ ادا و اطواری مراقب ناموس خودت و بقیه باشی و فرسنگ‌ها دور از سوء استفاده و رندی. 

3. خیلی از رفقا از متون عاشقانۀ اخیر تشکر می‌کنند (مخصوصاً: «أنت حلّ بهذا البلد، وأشارت إلی قلبها»). اینها یعنی این‌که راه را غلط نرفته‌ام. شما هم زانوی غم بغل نگیرید و مدام حرف‌های روشن‌فکرانه تحویل ندهید که: «زمانه چند دهه جوانی به همۀ ما بدهکار است و.». اگر از همین احساس‌ها با عیال خود داشته باشید و به خودش هم ابراز بفرمایید شکوفه‌ها باز خواهند شد و «زندگی شیرین می‌شود» و هیچ وقت دیر نیست.

4. این هم 3 متن دیگر. بخوانید و لذتش را ببرید.

دوستت دارم، انگار که تنها پیتزا در دنیای پر از عدسی من هستی.

منبع: کانال صُدغَیها

به دنبال خدیجه می‌گردند، در حالی که هیچ شباهتی به محمد ندارند.

احصائیات الحرب مخطئة تماما!

فکل رصاصة تقتل إثنین!

آمار جنگ به کلی اشتباه است!

هر گلوله دو نفر را می‌کشد!

عربیات

علی م

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آهنگ های قدیمی و جدید Lisa میخانه عشق من و تو فروش انواع فولاد ابزار گرمکار و سردکار اطلاعات مربوط به فرش ماشینی در بلاگ نوشته های من تنها Pasquale معرفی بهترین برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی اینجا بخوان چامه کده